Yksinkertainen asu ja kauniit korut


Mitkä ihanat kesä ilmat onkaan hemmotellet meitä tällä viikolla. Harmikseni olen ollut kaiket päivät töissä ja päässyt vasta seitsemältä pois, joten auringosta en ole paljoa ehtinyt nauttimaan. Helatorstaina onneksi työpäivä loppui jo kuudelta ja oli ihanaa mennä rankan työpäivän jälkeen istumaan ystävän kanssa terassille. Ai aurinko ja se lämpö, olen niin kaivannut tätä! 
Asukokonaisuus on ollut eilen rento pienellä twistillä. Yhdistin mustaan seksikkääseen pitsi paitaan rennon punertavan bomber jakun, joka on ihanan keveä. Foksuseen pääsivät myös uudet koruni Brothers and Sistersiltä. 

Yksinkertainen hopeinen sormus on ehdoton suosikkini, näistä kaikista. Kaunis siro sormus killuu sormessa tilanteessa kuin tilanteessa, hyvin huomaamaton, sillä tämä ei jää paidan hihaan kiinni, niin kuin muut isot sormukseni, kun laitan paitaa päälleni. Toinen ihanuus on Yin Yang tyylinen rannekoru, toimii hyvin yhdessä hopeisen sormuksen. Aivan ihana, sopii varsinkin arkipukeutumiseen.

Vaihdoin myös pitkästä aikaa korvikseni, tai oikeastaan yhdet niistä, sillä oli pakko päästä kokeilemaan uusia ruusukullan sävyisiä apila korvuksiani. Tämä väri toimii yllättävän hyvin hopeiden renkaiden kanssa. Koska olen mielettömän laiska vaihtamaan korviksiani, on pakko ostaa aina täydelliset. Sillä nämä pysyvät korvissani seuraavan puoli vuotta, tai niin kauan ennekuin jonkun korviksen lukko on kadonnut tielle tietämättömille. 

Nämä kaikki kolme korua ovat tilattu ranskalaisesta nettikaupasta nimeltä Brothers and Sisters. Kirjoitin jo aikaisemmin tästä yrityksestä ja jos et ole juttua lukenut, pääset sen lukemaan tästä. Jos sinäkin haluat yhtä kauniita ja ajattomia koruja, jotka pysyvät kauniina pitkään ja eivät päästä väriä vaikka kastuisivatkin. Saat -30 % alennuksen, kun käytät koodia ladymode.tanja30. Ihania shoppailu hetkiä!
Korut Brothers and Sisters / Bomber H&M / Paita H&M

*Yhteistyössä: Brothers and Sisters 

Lue Myös:

Ei kommentteja